Koulutukset

Koulutukset yrityksille

Räätälöidyt lyhytkoulutuksemme mahdollistavat rakennuspelti- ja vesikattoalan yksittäisten opintokokonaisuuksien tarjoamisen rakennusalan ammattilaisille kuten suunnittelijoille, arkkitehdeille, rakennuttajille ja valvojille.

Koulutus on perehdytystä rakennuspeltialan ohjeisiin ja määräyksiin sekä alan hyvään rakennustapaan. Koulutus on esimerkkiin perustuvaa ja se auttaa koulutettavaa näkemään mitä ohjeilla ja määräyksillä tarkoitetaan todellisessa työssä. Syvemmän tietotaidon kautta taas saa lisää eväitä muun muassa konesaumakaton suunnitteluun ja valvontaan. Lisäksi kaikki koulutuksen suorittajat saavat suorituksistaan todistuksen.

Kauttamme saa tilattua myös oppimateriaalia koulutuksen tueksi.

 

Tarjoamamme koulutukset

 

Saumojen salat

Vesikattokoulutus, joka painottuu konesaumatun peltikaton työtapoihin sekä suunnittelun ja valvonnan haasteisiin. Koulutuksen pituus: 3 x 4h koulutuspäivää. Koulutus järjestetään joko osittain tilaajan ja osittain Opecon tiloissa tai vaihtoehtoisesti kokonaisuudessaan Opecon koulutustiloissa.

Koulutukseen sisältyvät aihepiirit:

  • Ohjeet ja määräykset (RT kortit, RunkoRyl 2010, muu ohjaava kirjallinen materiaali)
  • Suunnittelun ja toteutuksen yhteensovitus
  • Kattosaneerauksen haasteet
  • Saumauksiin perehtyminen

Hinta 3200€ + alv 24% + matkakulut

 

Ohjeista opiksi

Puolen päivän mittainen koulutus, jossa syvennytään konesaumakaton tekoa ohjaaviin ohjeisiin ja määräyksiin. Koulutus järjestetään joko tilaajan tai Opecon koulutustiloissa.

Hinta 1400€ + alv 24% + matkakulut

 

Koulutukset max. 10 hengen ryhmille. Pidätämme oikeuden sisältömuutoksiin.

Kouluttajana toimii Jari Mustikkamaa. Jarilla on teknisen koulutuksen lisäksi lähes 40 vuoden yrittäjäkokemus alalta. Vuosien varrella hän on myös toiminut muun muassa kouluttajana, tietokirjailijana ja keskuskauppakamarin HTT-tavarantarkastajana sekä erilaisissa alan luottamustehtävissä. Jari on toiminut myös Rakennustietosäätiön RT-korttityöryhmän jäsenenä. Lisäksi hän on ollut mukana Euroskills- ja Worldskills ammattikilpailutoiminnassa valmennuksen ja tuomaroinnin eri tehtävissä.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja?

Laita meille viestiä, niin olemme yhteydessä